Funcția Sharing Rules in vTiger vă permite să indicați informațiile specifice pe site-ul dvs. web pe care un utilizator le poate vedea. Aceasta este una dintre caracteristicile principale ale vTiger și vă permite un management mai bun al informațiilor pentru site-ul dvs. web.
-
Pentru a configura astfel de reguli de partajare pe site-ul dvs. web, autentificaţi-vă ca administrator pe website. Localizați pictograma Settings în colțul din dreapta sus al ecranului, apoi faceți click pe opțiunea CRM Settings.
-
Localizaţi opţiunea Users & Access Control apoi click pe Sharing Rules
Permisiunile pe care le puteți atribui diferitelor funcții de pe site-ul dvs. web sunt:
- Private – Un utilizator va putea revizui această înregistrare numai dacă i-a fost atribuită în mod special sau celor care se află sub el/ea
- Public Read only – Toată lumea poate citi doar această înregistrare
- Public Read,Create/Edit – Toți pot citi, crea edita înregistrarea
- Public Read, Create/Edit, Delete – Toți pot citi, crea/edita și elimina această înregistrare
Pentru a le edita, alegeți modulul pe care doriți să îl configurați diferit și apoi să alegeți regula corespunzătoare pe care doriți să o aplicați. Un nou buton va deveni activ chiar deasupra formularului și trebuie să faceți click pe el pentru a aplica modificarea – Apply New Sharing Rules.