Prin Multi Account Functions poți administra mai multe conturi simultan.
Modificare în masă: deschide Modify/Upgrade Multiple Accounts, selectează conturile, alocă un nou pachet sau modificări și apasă Change.
Ștergere în masă: deschide Terminate Multiple Accounts, selectează conturile (atenție să nu îți selectezi propriul domeniu), apasă Terminate, confirmă introducând textul cerut și apasă Destroy Selected Accounts.
Atenție: datele șterse nu mai pot fi recuperate.