Web hosting premium in Romania, inregistrari domenii web, certificate SSL, VPS si servere dedicate

Dep. Vânzări: 0365-882.777 / 0722-241.273

Certificat Symantec SecureSite

Asiguraţi confidenţialitatea tranzacţiilor clienţilor dvs. !

Incredere ridicată pentru vizitatorii websitului dvs., creşterea ranking-ului in Google folosind certificate SSL Verisign / Symantec SecureSite. • Certificat SSL Verisign / Symantec SecureSite

Certificat SSL Verisign / Symantec SecureSite

Verisign furnizeaza servicii de securitate pentru peste 1 milion de servere web la nivel mondial. Peste 40% dintre cele mai mari companii la nivel mondial utilizeaza certificate Verisign; peste 75% din websiturile care utilizeaza validare extinsa folosesc certificate emise de Verisign.

Certificatul Verisign SecureSite permite criptarea maximă pe 256 biţi. Ofera siguranţă şi incredere clienţilor dvs. la transferul informaţiilor confidenţiale prin Internet. Permite criptare standard sau SCG (Strongest SSL Encryption).

Certificatul Verisign SecureSite este livrat impreună cu "Web site malware scanning" , o scanare zilnica a sitului care asigura clientii dvs. ca pot efectua tranzactii in siguranta. "Verisign Trust Seal" poate fi afişat pe domeniul (situl) pentru care a fost emis certificatul SSL, ridicand increderea utilizatorilor dvs. "Verisign Trust Seal" creste probabilitatea unei tranzactii cu 10-34%, conform studiilor efectuate de Verisign.

Verisign SecureSite este compatibil cu 99,3% din browsere.

Validarea se face la nivel de organizaţie. Livrarea certificatului se face dupa finalizarea procedurii de verificare de catre Verisign a documentelor trimise de solicitant.

Verisign SecureSite poate fi emis din nou ori de cate ori este nevoie, gratuit (ex. in cazul unor modificări la nivelul serverului pe care este instalat). Certificat SSL Preţ / 1 an Preţ / 2 ani
 Verisign / Symantec SecureSite 280 euro 520 euro
 *Preţurile nu includ TVA. Plata se face in lei, la cursul euro BNR.
Comandă acum


De ce un certificat SSL ?

Securitate: Scopul unui certificat SSL este de a cripta conexiunea dintre utilizator (browser) şi server astfel incat informaţiile transferate intre browser şi server să nu poată fi interceptate.

Identificare: Un alt doilea scop este identificarea domeniului sau a organizaţiei care susţine un anumit domeniu astfel incat utilizatorul care accesează situl respectiv să fie sigur ca nu a fost deviat catre o locaţie nedorită (un alt domeniu web), posibil cu intenţii negative. Browserele verifică automat daca certificatele sunt semnate de o autoritate recunoscută de certificare.

SEO Ranking: Incepand cu 2014, Google a anunţat că websiturile care folosesc certificate SSL vor avea un avantaj in ceea ce priveşte ranking-ul. In timp ce campaniile de Link Building sau On-Page Optimization necesită timp pentru implementare, obţinerea unui certificat SSL este uşoară şi rapidă.

 • Ce inseamnă validarea la nivel de domeniu ?

 • In cazul validării la nivel de domeniu se verifică dacă cel care solicită certificatul SSL este proprietarul domeniului. Un astfel de certificat SSL prezinta un nivel de criptare foarte bună, dar un nivel de incredere mai scăzut din partea utilizatorilor. Certificatele SSL cu validare la nivel de domeniu sint recomandate pentru securizarea de bloguri sau situri de prezentare.
 • Ce inseamnă validarea la nivel de organizatie ?

 • Validarea la nivel de organizatie este un proces complex prin care se verifică organizatia din spatele numelui de domeniu, pentru a oferi un nivel de incredere mai mare pentru clienţii dvs.
  Un certificat SSL cu validare la nivel de organizatie este recomandat siturilor de comerţ electronic şi siturilor care colectează informaţii private.

 • Ce inseamnă procesul de validare extinsa ?

 • Certificatele SSL emise prin validare extinsa vor colora bara de adrese a browserului in verde, oferind un nivel de incredere ridicat utilizatorului. La creşterea nivelului de incredere contribuie şi procesul complex de validare a organizaţiei.
  Aceste tip de certificate SSL elimină aproape total posibilitatea fraudelor de tip phishing.
HostX este folosit cu incredere de: