Web hosting premium in Romania, inregistrari domenii web, certificate SSL, VPS si servere dedicate

Dep. Vânzări: 0365-882.777 / 0722-241.273

Certificat Comodo EV SSL SGC

Asiguraţi confidenţialitatea tranzacţiilor clienţilor dvs. !

Incredere ridicată pentru vizitatorii websitului dvs., creşterea ranking-ului in Google folosind certificate SSL Comodo PremiumSSL. • Certificat SSL Comodo EV SSL SGC (Green Bar)

Certificat SSL Comodo EV SSL SGC (Green Bar)

Certificatul Comodo EV SSL SGC (Green Bar) va creste vanzarile dvs. prin afisarea unui semn distinctiv in browser, bara de adrese verde.

Certificatul Comodo EV SSL SGC (Green Bar) este livrat impreună cu un "Dynamic Site Seal". Acesta poate fi afişat pe domeniul (situl) pentru care a fost emis certificatul SSL, ridicand increderea utilizatorilor dvs. "Dynamic Site Seal" ofera informaţii in timp real despre identitatea organizaţiei pentru care a fost emis certificatul.

Tehnologia SGC le permite browserelor vechi să folosească un nivel ridicat de criptare, pe 128 sau 256 biţi.

Comodo EV SSL SGC (Green Bar) este compatibil cu 99,3% din browsere.

Prin "green bar" (colorarea barei de adrese web in verde) oferă un plus de siguranţă şi incredere vizitatorilor sitului dvs. reducand şi posibilitatea unei tentative de phishing.

Validarea se face la nivel extins. Livrarea certificatului se face după finalizarea procedurii de verificare de catre Comodo a documentelor trimise de solicitant.

Comodo EV SSL SGC (Green Bar) poate fi emis din nou ori de cate ori este nevoie, gratuit (ex. in cazul unor modificări la nivelul serverului pe care este instalat). Certificat SSL Preţ / 1 an Preţ / 2 ani
 EV SSL SGC (Green Bar) 190 euro 340 euro
 *Preţurile nu includ TVA. Plata se face in lei, la cursul euro BNR.
Comandă acum


De ce un certificat SSL ?

Securitate: Scopul unui certificat SSL este de a cripta conexiunea dintre utilizator (browser) şi server astfel incat informaţiile transferate intre browser şi server să nu poată fi interceptate.

Identificare: Un alt doilea scop este identificarea domeniului sau a organizaţiei care susţine un anumit domeniu astfel incat utilizatorul care accesează situl respectiv să fie sigur ca nu a fost deviat catre o locaţie nedorită (un alt domeniu web), posibil cu intenţii negative. Browserele verifică automat daca certificatele sunt semnate de o autoritate recunoscută de certificare.

SEO Ranking: Incepand cu 2014, Google a anunţat că websiturile care folosesc certificate SSL vor avea un avantaj in ceea ce priveşte ranking-ul. In timp ce campaniile de Link Building sau On-Page Optimization necesită timp pentru implementare, obţinerea unui certificat SSL este uşoară şi rapidă.

 • Ce inseamnă validarea la nivel de domeniu ?

 • In cazul validării la nivel de domeniu se verifică dacă cel care solicită certificatul SSL este proprietarul domeniului. Un astfel de certificat SSL prezinta un nivel de criptare foarte bună, dar un nivel de incredere mai scăzut din partea utilizatorilor. Certificatele SSL cu validare la nivel de domeniu sint recomandate pentru securizarea de bloguri sau situri de prezentare.
 • Ce inseamnă validarea la nivel de organizatie ?

 • Validarea la nivel de organizatie este un proces complex prin care se verifică organizatia din spatele numelui de domeniu, pentru a oferi un nivel de incredere mai mare pentru clienţii dvs.
  Un certificat SSL cu validare la nivel de organizatie este recomandat siturilor de comerţ electronic şi siturilor care colectează informaţii private.

 • Ce inseamnă procesul de validare extinsa ?

 • Certificatele SSL emise prin validare extinsa vor colora bara de adrese a browserului in verde, oferind un nivel de incredere ridicat utilizatorului. La creşterea nivelului de incredere contribuie şi procesul complex de validare a organizaţiei.
  Aceste tip de certificate SSL elimină aproape total posibilitatea fraudelor de tip phishing.
HostX este folosit cu incredere de: