Dep. Vȃnzări: 0365-882.777 / 0722.241.273
Web hosting pentru 15.000 de domenii !

Certificate SSL Verisign - Symantec

  • asigură securitatea afacerii tale cu un certificat SSL Verisign
  • asigură confidenţialitate tranzacţiilor clienţilor tăi
  • oferă garanţii clienţilor tăi printr-un certificat SSL emis de o autoritate de certificare


Verisign furnizeaza servicii de securitate pentru peste 1 milion de server web la nivel mondial. Peste 40% dintre cele mai mari companii la nivel mondial utilizeaza certificate Verisign; peste 75% din websiturile care utilizeaza validare extinsa folosesc certificate emise de Verisign.

Verisign este preferat de companiile de mari dimensiuni.

 

 Certificat Dynamic site seal Preţ/an Validare Garanţie Green Bar
 SecureSite - de la 240 euro/an organizaţie 1.000.000 USD - >> Comandă acum
 SecureSite Pro - de la 560 euro/an organizaţie 1.250.000 USD - >> Comandă acum
 SecureSite with EV - de la 560 euro/an extinsă 1.500.000 USD Da >> Comandă acum
 SecureSite Pro with EV - de la 800 euro/an extinsă 1.500.000 USD Da >> Comandă acum
 *Preţurile nu includ TVA. Plata se face in lei, la cursul euro BNR.

 

De ce un certificat SSL ?

Securitate: Scopul unui certificat SSL este de a cripta conexiunea dintre utilizator (browser) si server astfel incat informatiile transferate intre browser si server sa nu poata fi interceptate.

Identificare: Un alt doilea scop este identificarea domeniului sau a organizatiei care sustine un anumit domeniu astfel incat utilizatorul care acceseaza situl respectiv sa fie sigur ca nu a fost deviat catre o locatie nedorita (un alt domeniu web), posibil cu intentii negative. Browserele verifica automat daca certificatele sunt semnate de o autoritate recunoscuta de certificare.

 

Ce inseamna validare la nivel de domeniu ?

In cazul validarii la nivel de domeniu se verifica daca cel care solicita certificatul este intradevar proprietarul domeniului. Un astfel de certificat SSL prezinta un nivel de criptare foarte buna, dar un nivel de incredere mai scazut din partea utilizatorilor.

Ce inseamna validare la nivel de organizatie ?

Validarea la nivel de organizatie este un proces complex care implica un schimb de documente prin care se atesta existenta organizatiei respective, datele de identificare ale acesteia si alte date de contact (ex. adresa).

Certificatele validate la nivel de organizatie ofera un nivel de incredere mai ridicat, prin faptul ca utilizatorul are acces la mai multe informatii (verificate) legate de organizatia careia ii apartine domeniul. Un astfel de certificat SSL ofera garantii mai mari si este recomandat siturilor de comert electronic.

Ce inseamna validare extinsa ?

Certificatele emisa prin validare extinsa vor colora bara de adrese a browserului in verde, oferind un nivel de incredere ridicat utilizatorului. La cresterea nivelului de incredere contribuie si procesul complex de validare a organizatiei.

Aceste tip de certificate elimina aproape total posibilitatea fraudelor de tip phishing.

 

Ce este un "site seal" ?

Un "site seal" (sigiliu) este o imagine statica sau dinamica afisata pe siturile securizate prin certificate SSL care anunta vizitatorii ca se afla pe un site securizat, de incredere si pe care pot desfasura tranzactii in siguranta.