Web hosting premium in Romania, inregistrari domenii web, certificate SSL, VPS si servere dedicate

Dep. Vânzări: 0365-882.777 / 0722-241.273

Domenii web la cele mai mici preţuri

Asiguraţi-vă identitatea online rapid şi in siguranţă


Peste 20.000 de domenii inregistrate din 2002

 • peste 1.000 de extensii disponibile pentru inregistrare
 • verificare domenii simplă şi rapidă
 • Whois Privacy - pentru cei ce doresc confidenţialitate
 • Verificare Domeniu

.FUN
cu doar 3,99 €/an

Pret normal 18,99 €/an

 • Pentru partea distractiva a fiecarui brand
 • Inregistrare nume de domenii simpla, rapida si in siguranta
 • Peste 1.000 de extensii disponibile pentru inregistrare

.SITE
cu doar 3,99 €/an

Pret normal 23,99 €/an

 • O extensie fara restrictii, perfecta pentru prezenta online
 • Inregistrare nume de domenii simpla, rapida si in siguranta
 • Peste 1.000 de extensii disponibile pentru inregistrare

Verificare domeniu simpla pentru a gasi un domeniu memorabil

.ro

8,99 € / an

Pentru websituri avand ca target Romania.

.eu

5,49 € / an

Extensia favorita pentru afacerile din Uniunea Europeana.

.com

12,99 € / an

Cea mai populara extensie de domeniu din lume.

.net

12,99 € / an

Prescurtarea de la "network"; utilizat in domeniul tehnologiei.

 

 

Oferim servicii de inregistrare de nume de domenii web incepand cu anul 2002 (peste 20.000 de domenii inregistrate - domenii .ro şi alte extensii). Suntem parteneri autorizaţi ROTLD şi oferim o interfaţă de administrare pentru fiecare domeniu inregistrat.

 

Extensie Inregistrare / an Reinnoire / an Transfer Perioadă de inregistrare Perioadă de graţie
.ro 8,99 € 8,99 € 8,99 € 1-10 ani 90 de zile
.eu 5,49 € 5,49 € 5,49 € 1-10 ani -
.com 12,99 € 12,99 € 12,99 € 1-10 ani 45 de zile
.net 12,99 € 12,99 € 12,99 € 1-10 ani 45 de zile
.org 12,99 € 12,99 € 12,99 € 1-10 ani 45 de zile
.biz 18,99 € 18,99 € 18,99 € 1-10 ani 45 de zile
.info 18,99 € 18,99 € 18,99 € 1-10 ani 45 de zile
.website 18,99 € 18,99 € 18,99 € 1-10 ani 40 de zile
.click 9,99 € 9,99 € 9,99 € 1-10 ani 40 de zile
.online 32,99 € 32,99 € 32,99 € 1-10 ani 40 de zile
.it 7,99 € 7,99 € 7,99 € 1-10 ani 10 de zile
.es 8,99 € 8,99 € 8,99 € 1-5 ani 10 de zile
.fr 7,99 € 7,99 € 7,99 € 1-10 ani 30 de zile

Cel mai bun hosting. Nimic mai simplu.

Suntem orientaţi către clienţi pentru a crea o experienţă de gazduire web unică. Concentraţi-va asupra administrării websitului dvs. iar noi vom face ca totul să devină simplu - tot ce este legat de platforma de gazduire va fi administrat de HostX.

(+40) 365-882.777

 • Informatii privind
  serviciile HostX
 • Alegerea pachetului
  de gazduire web
 • Migrarea websiturilor
  fara intreruperi

De ce să vă înregistrați numele de domeniu la HostX?

 • Proces de inregistrare rapid
 • Asistenţă tehnica 24/7
 • peste 15.000 de clienţi care ne apreciază
 • Cele mai ieftine domenii
 • Whois Privacy
 • Peste 1.000 de extensii disponibile

 • Administrare facilă a domeniilor
 • Modificare simpla informatii WHOIS
 • Peste 20.000 de domenii inregistrate

Cele mai frecvente intrebari despre verificare domeniu

Ce este un nume de domeniu?

Un nume de domeniu este adresa pe care o testeaza in browser utilizatorii pentru a accesa websitul dvs. Un nume de domeniu este similar unei adrese postale; numele de domeniu este modul in care utilizatorii vor gasi websitul dvs.

 

Internetul este o retea gigantica de computere conectate intre ele. Pentru a putea fi identificate unic, fiecare computer are alocata o adresa unica numita IP; fiecare IP este compus din mai multe cifre in formatul 111.222.333.444. IP-urile sunt dificil de retinut cu atat mai mult in situatiile in care ar trebui sa retinem mai multe adrese.

 

Cand un nume de domeniu este tastat in browser se va trimite o solicitare catre un server DNS (Domain Name System) care va determina care este IP-ul care gazduieste websitul respectiv.

 

Numele de domenii au o structura comuna - un sir de caractere (ex. hostx) si o extensie (de exemplu .ro) . Exista peste 1.000 de extensii disponibile pentru inregistrare: generice, legate de tari sau anumite domenii de activitate.

Cum funcționează numele de domenii?

Cea mai importanta etapa este inregistrarea numelui de domeniu. Prin inregistrarea unui nume de domeniu va asigurati dreptul de utilizare a numelui de domeniu pentru o perioada intre 1 si 10 ani. Ulterior inregistrarii, numele de domeniu va putea fi redirectionat prin intermediul serviciului DNS (Domain Name System) catre un anumit server care va asigura gazduirea websitului sau a emailurilor asociate acelui domeniu.

Ce fac dacă un nume de domeniu este deja luat?

Daca numele de domeniu pe care il doriti este deja inregistrat luati in considerare inregistrarea unui nume de domeniu alternativ. Puteti incerca variatii ale numelui de domeniu initial, o extensie de domeniu diferita sau puteti cauta alte combinatii de cuvinte / extensii pana cand veti reusi sa gasiti o varianta disponibila.

Ce este protecția WHOIS?

Informatiile utilizate in procesul de inregistrare a unui nume de domeniu sunt inregistrate intr-o baza de date comuna care contine informatii despre toate persoanele fizice si companiile care detin unul sau mai multe nume de domenii. Intrucat unele din aceste informatii sunt accesibile public pot fi preluate si utilizate pentru trimitere de SPAM sau alte activitati ilegale.

 

Protectia confidentialitatii (sau protectia whois) va garanta siguranta datelor dvs. prin inlocuirea lor cu unele generice. Serviciul Whois Privacy este disponibil doar pentru anumite extensii de domenii.

De ce am nevoie de un nume de domeniu?

Numele de domeniu reprezinta adresa websitului dvs. online. Fara un nume de domeniu websitul va putea fi accesat de un numar extrem de redus de persoane doar pe baza de IP sau in cazul serviciilor gratuite, pe un subdomeniu de tipul prefix.wordpress.com.

 

Lipsa unui nume de domeniu creeaza o imagine neprofesionista si afecteaza negativ performantele SEO. Fara un nume de domeniu o afacere nu poate exista online.

Pot schimba numele de domeniu mai târziu?

Numele de domeniu poate fi modificat in cadrul unui abonament de gazduire web insa un nume de domeniu inregistrat nu poate fi anulat si inlocuit cu altul. In plus, numele de domenii nu beneficiaza de garantia de returnare a fondurilor oferita de HostX pentru majoritatea serviciilor.

Cum aleg cel mai bun nume de domeniu pentru website-ul meu?

Alegerea unui nume de domeniu depinde de multi factori si poate prezenta dificultati in anumite situatii. Minimal, va recomandam sa faceti o lista cu posibile nume de domenii care se potrivesc proiectului dvs. si sa incercati sa obtineti feedback de la prieteni sau angajati.

Am nevoie de www în fața domeniului?

www este un prefix care nu face parte din numele domeniului. www este o prescurtare de la World Wide Web, utilizata (sau nu) in functie de optiunea detinatorului websitului. In unele situatii se prefera afisarea numelui websitului folosind prefixul www - din motive SEO, estetica, promovare, etc. Majoritatea serviciilor de gazduire web (inclusiv HostX) permit accesarea unui website atat cu, cat si fara prefixul www.

Am deja un domeniu. Pot să-l transfer la HostX?

Bineinteles. Puteti transfera orice nume de domeniu la HostX, in doar cativa pasi simpli. Transferul unui nume de domeniu implica prelungirea inregistrarii lui cu un an.

Ce pot face dacă un nume de domeniu este deja luat?

Daca numele de domeniu pe care il doriti este deja inregistrat luati in considerare inregistrarea unui nume de domeniu alternativ. Puteti incerca variatii ale numelui de domeniu initial, o extensie de domeniu diferita sau puteti cauta alte combinatii de cuvinte / extensii pana cand veti reusi sa gasiti o varianta disponibila.

Cum pot cumpara un nume de domeniu ieftin?

Nimic mai simplu, urmariti promotiile de pe HostX.ro pentru a fi la curent cu ofertele speciale. HostX depune eforturi constante pentru a oferi cele mai mici preturi posibile pentru inregistrarea de domenii.

Cat de sigur este serviciul de web hosting oferit de HostX?

Evaluăm şi aplicăm orice masură de securitate posibilăpentru a ne proteja infrastructura impotriva incercărilor de hacking, phishing, SPAM, a defecţiunilor hardware sau a oricăror altor probleme / ameninţări. Toate serverele sunt colocate in centre de date TIER 3 si TIER 4 cu cele mai inalte standarde de securitate. Accesul fizic la servere este restricţionat şi monitorizat strict.

 

Toate serverele shared hosting cPanel blochează atacurile asupra websiturilor in timp real cu ajutorul Imunify360. In plus, păstrăm copii de siguranţă a datelor din conturile clienţilor noştri pe storage-uri separate.

HostX este partener ROTLD?

Da, incepand cu anul 2002. HostX a inregistrat peste 15.000 de domenii .ro si alte extensii pentru clientii sai, in conditii de securitate maxima.

Ce este taxa de carantina?

Dupa expirarea lor, majoritatea numelor de domenii vor intra intr-o perioada de gratie pe parcursul careia pot fi prelungite fara costuri suplimentare. Odata ce aceasta perioada se incheie, domeniile intra in carantina, fiind blocate pentru orice fel de operatiuni; prelugirea lor (si implicit extragerea din carantina) necesita plata unei taxe suplimentare care variaza de la extensie la extensie.

 

O exceptie notabila sunt domeniile .eu care vor intra in carantina imediat dupa expirare (nu au perioada de gratie).

Ce este un TLD?

TLD este o prescurtare de la "top-level domain" si reprezinta partea din dreapta punctului ce se gaseste in numele unui domeniu - ex. .ro, .com, .eu, etc. In cazul "hostx.ro", numele de domeniu este "hostx.ro" iar TLD-ul este ".ro".

Ce este un ccTLD?

Un ccTLD (country-code top-level domain) este un TLD atribuit unei tari (ex. .ro pentru Romania, .it pentru Italia, .es pentru Spania, etc.). Toate ccTLD sunt formate din doua caractere si majoritatea au o politica de inregistrare deschisa adica nu limiteaza utilizarea la cetatenii propriei tari.