Web hosting premium in Romania, inregistrari domenii web, certificate SSL, VPS si servere dedicate

Dep. Vânzări: 0365-882.777 / 0722-241.273

Certificate SSL cu validare la nivel de domeniu

Securitate rapidă și la preţuri minime, cu validare în câteva minute.

Criptaţi comunicaţiile şi protejaţi datele clienţilor dvs.

 • Asiguraţi confidenţialitatea tranzacţiilor
 • Creşteți ranking-ului in motoarele de căutare folosind certificate SSL
 • Emitere super rapidă, în doar câteva minute
 • Certificate SSL Comodo de la HostX.ro

Certificate SSL cu validare la nivel de domeniu

Emitere rapida, in doar cateva minute

PositiveSSL

începând de la
9,99 € /an
 • Validare la nivel de domeniu
 • Garanţie: 10.000 USD
 • Acceptat de device-uri mobile
 • Compatibilitate browsere: 99,9%
 • Securizează: un (sub)domeniu
 • Emitere in cateva minute
 • Emis de: Sectigo (Comodo)
 • Mai multe detalii

RapidSSL

începând de la
14,99 € /an
 • Validare la nivel de domeniu
 • Garanţie: 10.000 USD
 • Acceptat de device-uri mobile
 • Compatibilitate browsere: 99,9%
 • Securizează: un (sub)domeniu
 • Emitere in cateva minute
 • Emis de: Geotrust
 • Mai multe detalii

EssentialSSL

începând de la
19,99 € /an
 • Validare la nivel de domeniu
 • Garanţie: 10.000 USD
 • Acceptat de device-uri mobile
 • Compatibilitate browsere: 99,9%
 • Securizează: un (sub)domeniu
 • Emitere in cateva minute
 • Emis de: Sectigo (Comodo)
 • Mai multe detalii

QuickSSL Premium

cu doar
54,99 € /an
 • Validare la nivel de domeniu
 • Garanţie: 100.000 USD
 • Acceptat de device-uri mobile
 • Compatibilitate browsere: 99,9%
 • Securizează: un (sub)domeniu
 • Emitere in cateva minute
 • Emis de: Geotrust
 • Mai multe detalii
*Preţurile nu includ TVA. Plata se face in lei, la cursul euro BNR.

Toate certificatele SSL includ


Comparaţie intre tipurile de certificate SSL

SSL cu validare la nivel de domeniu (DV) SSL cu validare la nivel de organizaţie (OV) SSL cu validare extinsă (EV)
Verificare proprietate domeniu
Verificare organizaţie -
Afisare nume companie in bara de adrese - -
Creştere ranking SEO
Criptare pe 256 de biţi
Lacăt in bara de adrese a browserului
Bară de adrese verde - -
Protejează un domeniu
Protejează mai multe domenii (Multi-domain SSL)
Protejează toate subdomeniile unui domeniu (Wildcard SSL) -
Trust seal

Acceptaţi in siguranţă plăţi
cu cardul websitul dvs.

Orice magazin online are nevoie de un certificat SSL. Protecţia datelor clienţilor şi a comenzilor inregistrate in websitul dvs. este esenţială; clienţii dvs. vor renunţa daca nu au garanţia securităţii informaţiilor.

Măriţi nivelul de incredere
al clienţilor dvs.

Majoritatea utilizatorilor online vor verifica existenţa prefixului https:// şi a lacătului din bara de adrese inainte de a inregistra comenzi sau de a face plăţi online. Utilizarea unui certificat SSL cu validare la nivel de organizaţie sau extinsă va ridica nivelul de incredere al clienţilor dvs.

Protejaţi informaţiile private
impotriva hackerilor

Hackerii pot evita cele mai sofisticate metode de protecţie la nivel de reţea, injectand cod periculos direct in websitul dvs. Rezultatul? Pierderi de informaţii confidenţiale, pierderi financiare şi de resurse pentru refacerea websitului, o imagine compromisă in faţa clienţilor.

Certificate SSL cu validare la nivel de domeniu

Cum funcţionează un certificat SSL?

Un certificat SSL permite crearea unui "tunel" sigur in Internet prin care informaţiile (parole, date carduri bancare, alte informaţii confidenţiale) pot circula in siguranţă.

Primul pas, conexiunea securizată

Cand un utilizator incearcă să acceseze o pagină securizată printr-un certificat SSL, acesta va crea in mod automat o conexiune criptată cu browserul vizitatorului.

Pictograma din bara de adrese este activă

Odata ce conexiunea SSL este activă, adresa sitului va incepe cu HTTPS şi o pictogramă cu un mic lacăt va fi afişată in partea stangă a barei de adrese a browserului. Dacă aţi instalat un certificat SSL cu validare extinsă bara de adrese işi va schimba culoarea in verde.

Transferul de date este sigur şi poate incepe

Toate informaţiile transferate intre browser şi server vor fi criptate folosind un protocol modern şi sigur pe 256 de biti, imposibil de decriptat de către hackeri.

Cel mai bun hosting. Nimic mai simplu.

Suntem orientaţi către clienţi pentru a crea o experienţă de gazduire web unică. Concentraţi-va asupra administrării websitului dvs. iar noi vom face ca totul să devină simplu - tot ce este legat de platforma de gazduire va fi administrat de HostX.

(+40) 365-882.777

 • Informatii privind
  serviciile HostX
 • Alegerea pachetului
  de gazduire web
 • Migrarea websiturilor
  fara intreruperi

Cele mai frecvente intrebari despre certificate SSL

Ce este un certificat SSL?

SSL este prescurtarea de la Secure Sockets Layer. Reprezintă un standard/protocol in materie de securitate şi a fost dezvoltat de Netscape in 1994. Utilizarea SSL este uşor identificabilă datorita unui mic lacăt (sub formă grafică) care apare in browser, in bara de adrese.

 

Rolul unui certificat SSL este de a asigura criptarea informatiilor care sunt transmise intre un server si utilizatori. Certificatul SSL este emis pe baza unei proceduri de validare a carei scop este verificarea domeniului sau a organizatiei pe care il detine; pe baza procesului de validare fiecare certificat SSL emis de o autoritate de certificare va include o garantie financiara (un fel de asigurare) impotriva fraudelor in care ar putea fi implicat acel certificat SSL.

De ce am nevoie de un certificat SSL?

Protocolul SSL este utilizat de milioane de websituri pornind de la simple pagini de prezentare sau bloguri pana la afaceri care doresc să işi protejeze clienţii prin asigurarea confidenţialităţii tranzacţiilor acestora. Pentru utilizarea protocolului SSL un server web are nevoie de un certificat SSL furnizat de o autoritate de certificare sau un certificat SSL self-generated (dar care poate fi utilizat doar in mediul de dezvoltare intern al unei companii).

 

Securitate: Scopul unui certificat SSL este de a securiza conexiunea dintre utilizator (browser) şi server astfel incat informaţiile transferate intre browser şi server să nu poată fi interceptate.

 

Identificare: Un alt doilea scop este identificarea domeniului sau a organizaţiei care susţine un anumit domeniu astfel incat utilizatorul care acceseaza situl respectiv să fie sigur că nu a fost deviat catre o locaţie nedorită (un alt domeniu web), posibil cu intenţii negative. Browserele verifică automat daca certificatele sunt semnate de o autoritate recunoscută de certificare şi anunţă utilizatorul in cazul in care validarea eşuează.

 

Motoarele de cautare: Certificatele SSL sunt obligatorii din punct de vedere SEO; motoarele de cautare vor marca ca nesigure websiturile fara un certificat SSL valid.

Cum instalez un certificat SSL?

Procedura de instalare a unui certificat SSL este in general simplă și rapidă însă depinde de platforma de gazduire. Pentru serviciile de gazduire oferite de HostX și care includ cPanel, Plesk, SolidCP sau DirectAdmin instalarea certificatului SSL este oferită gratuit - pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați Dep. Tehnic. Pentru certificatele SSL care vor fi instalate pe servere care nu sunt administrate de HostX va recomand sa consultați zona InfoCentru sau să contactați furnizorul serviciului de gazduire.

De ce tip de certificat SSL am nevoie?

Stabiliți pentru inceput care este domeniul sau subdomeniul pe care doriți să il securizați și dacă doriți să securizați domenii / subdomenii multiple (multi-domeniu, wilcard). Alegeți varianta de protecție pe care o doriți și in funcție de ea - tipul de certificat - cu validare la nivel de domeniu, organizație sau extinsă. Nu uitați că unele certificate SSL se pot obține foarte rapid (câteva minute) in timp ce altele necesită câteva zile pentru emitere.

Cât dureaza emiterea unui certificat SSL?

Intervalul de timp necesar pentru emiterea unui certificat SSL depinde de tipul de validare - un certificat SSL cu validare la nivel de domeniu se obține in câteva minute in timp ce procedura pentru obținerea unui certificat SSL cu validare la nivel de organizație sau extinsă poate dura câteva zile lucrătoare..

Ce este validarea la nivel de domeniu pentru obtinerea unui certificat SSL?

In procesul de validare la nivel de domeniu a unui certificat SSL se verifică dacă utilizatorul care solicită certificatul SSL este proprietarul domeniului. Un astfel de certificat SSL prezinta un nivel de criptare foarte bună, dar un nivel de incredere mai scăzut din partea utilizatorilor. Certificatele SSL cu validare la nivel de domeniu sint recomandate pentru securizarea de bloguri sau situri de prezentare.

Cum se realizează validarea la nivel de domeniu?

Procesul de validare pentru obținerea unui certificat cu validare la nivel de domeniu se poate realiza prin trei metode diferite: DNS, HTTP sau email. Pentru validarea prin email va trebui să alegeți o adresa de email dintr-o listă predefinită - ex. webmaster@, admin@, etc. După finalizarea procedurii de validare certificatul va fi emis in câteva minute.

Este certificatul SSL cu validare la nivel de domeniu potrivit pentru websitul meu?

Dacă aveți un proiect la inceput de drum sau o afacere mică si aveți nevoie de un certificat SSL ieftin, ușor de obținut, certificatul SSL cu validare la nivel de domeniu este varianta potrivită. Daca administrați magazine online sau websituri care colectează informații private detaliate este recomandat să luați in considerare certificatele SSL cu validare la nivel de organizație sau extinsă.

Google penalizeaza websiturile fara un certificat SSL?

Da. Incepand cu 2014, Google a introdus certificatele SSL in algoritmul de ranking si a inceput sa marcheze websiturile fara un certificat SSL ca nefiind sigure. In prezent, certificatul SSL este obligatoriu, indiferent de tipul websitului dvs.

Cat costa un certificat SSL?

Pretul unui certificat SSL variaza de la 9,99 euro/an la cateva sute de euro/an, in functie de tipul certificatului. Certificatele SSL cu validare la nivel de domeniu au preturile cele mai reduse in timp ce certificatele SSL cu validare la nivel de organizatie sau extinsa sunt cele mai scumpe.

Care este cel mai bun certificat SSL?

Din punct de vedere tehnic toate certificatele SSL functioneaza la fel. Diferentele sunt date de tipul certificatului SSL, respectiv garantia cu care sunt oferite si de autoritatea de certificare.

 

In final, alegerea celui mai bun certificat SSL depinde de scopul pentru care doriti sa il utilizati, de garantia pe care o doriti din partea autoritatii de certificare dar si de durata procedurii de validare.

Ce este un certificat SSL / TLS wildcard?

Certificatul SSL / TLS wildcard este un tip de certificat SSL care securizeaza toata subdomeniile unui nume de domeniu (indiferent de numarul lor). Orice hostname in formatul *.domeniuldvs.ro (* poate fi orice cuvant) va fi securizat de un certificat SSL wildcard.