Certificate SSL

RapidSSL (Geotrust)

RapidSSL este unul dintre cele mai populare și ieftine certificate SSL. Este soluția perfectă pentru websituri personale, bloguri și în general websituri care nu colectează informații confidențiale.

RapidSSL Wildcard (Geotrust)

RapidSSL este unul dintre cele mai populare și ieftine certificate SSL. Este soluția perfectă pentru websituri personale, bloguri și în general websituri care nu colectează informații confidențiale. RapidSSL Wildcard poate securiza un număr infinit de subdomenii aparținând unui singur domeniu.

PositiveSSL (Comodo / Sectigo)

PositiveSSL este unul dintre cele mai populare și ieftine certificate SSL. Este soluția perfectă pentru websituri personale, bloguri și în general websituri care nu colectează informații confidențiale.

PositiveSSL Wildcard (Comodo / Sectigo)

PositiveSSL este unul dintre cele mai populare și ieftine certificate SSL. Este soluția perfectă pentru websituri personale, bloguri și în general websituri care nu colectează informații confidențiale. PositiveSSL Wildcard poate securiza un număr infinit de subdomenii aparținând unui singur domeniu.

Quick SSL Premium (Geotrust)

QuickSSL este un certificat SSL pe 256 de biti, compatibil cu 99,9 % din browsere si cu dispozitive mobile. Proprietarul radacinii emitente este Geotrust.

True BusinessID (Geotrust)

True BusinessID este un certificat SSL pe 256 de biti, cu validare la nivel de organizatie, compatibil cu 99,9 % din browsere si cu dispozitive mobile. Proprietarul radacinii emitente este Geotrust.

True BusinessID with Wildcard (Geotrust)

True BusinessID with Wildcard este un certificat SSL pe 256 de biti, cu validare la nivel de organizatie, compatibil cu 99,9 % din browsere si cu dispozitive mobile. Proprietarul radacinii emitente este Geotrust. Permite securizarea de situri multiple daca au acelasi domeniu top-level.

True BusinessID with EV (Geotrust)

True BusinessID with EV este un certificat SSL pe 256 de biti, cu validare extinsa, compatibil cu 99,9 % din browsere si cu dispozitive mobile. Proprietarul radacinii emitente este Geotrust.

EssentialSSL (Comodo)

Comodo EssentialSSL este un certificat SSL destinat afacerilor mici şi mijlocii. Este livrat impreună cu "Comodo Site seal" care poate fi afişat pe domeniul (situl) pentru care a fost emis certficatul SSL.

EssentialSSL Wildcard (Comodo)

Comodo EssentialSSL Wildcard este un certificat SSL destinat afacerilor mici şi mijlocii. Permite securizarea unui număr de nelimitat de subdomenii ale unui domeniu.

InstantSSL (Comodo)

InstantSSL este un certificat SSL pe 256 de biti, cu validare la nivel de organizatie, compatibil cu 99,3 % din browsere. Proprietarul radacinii emitente este Comodo. Include "Corner of TrustLogo" in valoare de 119 euro.

InstantSSL Pro (Comodo)

InstantSSL Pro este un certificat SSL pe 256 de biti, cu validare la nivel de organizatie, compatibil cu 99,3 % din browsere. Proprietarul radacinii emitente este Comodo. Include "Corner of TrustLogo" in valoare de 119 euro.

PremiumSSL (Comodo)

PremiumSSL este un certificat SSL pe 256 de biti, cu validare la nivel de organizatie, compatibil cu 99,3 % din browsere. Proprietarul radacinii emitente este Comodo. Include "Corner of TrustLogo" in valoare de 119 euro.

PremiumSSL Wildcard (Comodo)

PremiumSSL Wildcard este un certificat SSL pe 256 de biti, cu validare la nivel de organizatie, compatibil cu 99,3 % din browsere. Permite securizarea unui numar de nelimitat de subdomenii apartinand unui domeniu. Proprietarul radacinii emitente este Comodo. Include "Corner of TrustLogo" in valoare de 119 euro.

EV SSL (Comodo)

EV SSL este un certificat SSL pe 256 de biti, cu validare extinsa, compatibil cu 99,3 % din browsere. Proprietarul radacinii emitente este Comodo. Include EV Enhancer - "green bar" care afiseaza numele organizatiei in bara de adrese a browserului.

SecureSite (Verisign)
SecureSite Pro (Verisign)
SecureSite with EV (Verisign)
SecureSite Pro with EV (Verisign)
PositiveSSL Multi Domain (Comodo) (3 domenii securizate)

PositiveSSL este un certificat SSL pe 128/256 de biti, "chained root", compatibil cu 99,3 % din browsere. Proprietarul radacinii emitente este COMODO. Include securizarea a 3 domenii. Opţional, poate securiza pana la 100 de domenii.

Multi-Domain SSL (Comodo) (3 domenii securizate)

Multi-Domain SSL este un certificat SSL perfect pentru organizaţii care au domenii multiple gazduite pe unul sau mai multe servere. Este un certificat SSL care validează organizaţia care deţine websiturile.

EV Multi-Domain SSL (Comodo) (3 domenii securizate)

EV Multi-Domain SSL este un certificat cu validare extinsă care permite securizarea a până la 100 de domenii. Aceste certificat va crește vânzările prin afișarea green bar-ului în orice browser.