Ce sunt mesajele in masa si de ce nu permiteti expedierea acestora ? Tipărire

  • 131

Nu acceptam acest tip de operatiune din 2 motive:

1. tehnic - expedierea unui numar foarte mare de email-uri intr-un interval de timp scurt (poate sa varieze intre cateva minute si cateva ore) va conduce la probleme in mentinerea serviciului oferit de HostX la parametrii tehnici optimi. Concret, email-urile vor fi asezate intr-o coada de asteptare si vor aparea intarzieri in livrarea acestora catre destinatari. Aceste intarzieri variaza intre cateva minute si cateva ore in functie de numarul email-urilor din coada de asteptare. O alta problema tehnica este cresterea nivelului de incarcare a procesorului cu efect direct asupra timpului de raspuns al serverului (se poate ajunge chiar la blocarea serverului). Unele servicii remote (ex. Yahoo) contorizeaza emailurile sosite de pe un IP si le vor bloca automat daca sesizeaza variatii majore/bruste.

2. legal - in majoritatea cazurilor aceste mesaje sunt si nesolicitate, ceea ce le introduce automat in categoria SPAM. Nu acceptam explicatii de genul:

 

  • adresa de email este publica
  • mesajul este trimis o singura data
  • destinatarul are posibilitatea de a se dezabona
  • adresa de email a fost inscrisa de catre un prieten

Daca totusi desfasurati o operatiune care necesita expedierea unui numar foarte mare de email-uri (si este si legala) va putem oferi o solutie specializata/optimizata.

 


Răspunsul a fost util?

« înapoi