Cum sa gestionati mai multe magazine in PrestaShop ? Tipărire

  • 0

PrestaShop 1.5 si versiunile mai noi includ functia multi-store. Cu aceasta functie, puteti gestiona cu usurinta mai multe magazine utilizand aceeasi interfata.

Aceasta functie poate fi utila daca aveti magazine pe mai multe domenii sau subdomenii. In loc sa va conectati la fiecare magazin separat pentru a-l administra, puteti sa va conectati la o interfata unica si sa lucrati simultan cu toate magazinele. In plus, puteti centraliza si partaja mai  multe setari intre magazine (cum ar fi inventarul) pentru a simplifica administrarea site-ului.

Activarea  multi-store

Pentru a activa functia multi-store in PrestaShop, urmati pasii de mai jos:

  1. Autentificati-va in panoul de administrare Prestashop folosind datele de de acces pentru userul administrator
  2. In bara de meniu click PREFERENCES, apoi General.
  3. In campul Enable Multistore , click YES.
  4. Click Save.


Pentru a vizualiza setarile  multi-store din bara de meniu click ADVANCED PARAMETERS, si apoi click pe  Multistore.

Gestionarea mai multor magazine

Dupa ce activati functia multi-store, sunteti gata sa creati noi magazine si grupuri de magazine, sa configurați inventarul partajat si multe altele.

Pentru informatii detaliate despre configurarea si gestionarea mai multor magazine, va rugam sa consultati urmatoarea documentatie oficiala PrestaShop:


http://doc.prestashop.com/display/PS16/The+multistore+interface

 

Daca intampinati probleme in aplicarea instructiunilor de mai sus va rugam sa ne contactati. HostX ofera cel mai bun serviciu de gazduire web PrestaShop si va poate ajuta in rezolvarea problemelor dvs.


Răspunsul a fost util?

« înapoi