Ce facilitati pentru email ofera CPanel? Tipărire

  • 82

CPanel permite gestionarea tuturor aspectelor legate de email (adaugarea, stergerea, modificarea conturilor, gestionarea listelor de discutii, setarea filtrelor spam, etc.).

Datorita flexibilitatii CPanel este posibila combinarea mai multor optiuni: de exemplu, puteti defini un autoresponder care sa trimita un mesaj de genul "Nu sunt disponibil. Te voi contacta foarte curand.", un "forwarder" care sa trimita mesajele primite catre contul dvs. de email de pe Yahoo si un filtru spam care sa blocheze toate emailurile care au in campul Subject combinatia "bani gratis".

Puteti citi emailurile dvs. atat online, cat si offline.

Pentru citirea email-urilor online exista 2 variante: Horde, RoundCube . Sunt 2 sisteme webmail robuste care permit citirea, salvarea email-urilor, definirea unei agende precum si alte operatii de baza. Diferenta dintre Horde si un client de email offline (The Bat, Outlook) este ca in primul caz operatiile se realizeaza online si in general clientii de email ofera mai multe facilitati pentru gestionarea email-urilor.

Utilizarea Horde sau RoundCube  este optionala. Puteti de asemenea utiliza o combinatie online/offline - atunci cand nu aveti acces la computerul personal puteti citi email-urile online, iar de pe computerul personal puteti folosi Outlook. CPanel va genera automat fisierul de configurare pentru Outlook. Este suficient sa descarcati acest fisier in computerul propriu si sa il rulati.


Răspunsul a fost util?

« înapoi