Ce platforma de gazduire sa aleg ? Linux sau Windows ? Tipărire

  • 120

HostX ofera abonamente de gazduire atat pe platforme Linux cat si Windows (este vorba de sistemul de operare care ruleaza pe serverul HostX). Cele 2 tipuri de platforme difera prin unele tehnologii care sunt specifice celor 2 platforme.

Programare: Pe platformele Linux este disponibil suportul pentru PHP, Perl, Ruby on Rails, Java Tomcat. Pe platformele Windows este disponibil suportul pentru PHP, Perl, ASP si ASP .NET

Baze de date:
Pe platformele Linux este disponibil suportul pentru MySQL si PostgreSQL. Pe platformele Windows este disponibil suportul pentru Access, MySQL si MSSQL.

Interfata de administrare: Pe platformele Linux este disponibil cPanel; Pe platformele Windows 2003 este disponibil HELM, iar pe platformele Windows 2008 este disponibil WebSitePanel

Va rugam sa retineti ca alegerea platformei de gazduire nu se face in functie de sistemul de operare pe care il aveti instalat in computerul dvs.; alegerea trebuie facuta strict in functie de nevoile aplicatiei care urmeaza a fi gazduita in contul dvs.

Daca aveti nevoie de ajutor in alegerea abonamentului potrivit va rugam sa ne contactati.

 


Răspunsul a fost util?

« înapoi