Dep. Vȃnzări: 0365-882.777 / 0722.241.273
Web hosting pentru 15.000 de domenii !

Comodo EV SSL

  • asigură securitatea afacerii tale cu un certificat SSL
  • asigură confidenţialitate tranzacţiilor clienţilor tăi
  • oferă garanţii clienţilor tăi printr-un certificat SSL emis de o autoritate de certificare


Certificatul Comodo EV SSL permite criptarea maximă pe 256 biţi. Ofera siguranţă şi incredere clienţilor dvs. la transferul informaţiilor confidenţiale prin Internet.

Certificatul Comodo EV SSL este livrat impreună cu "Corner of Trust" valorand 119 euro. "Corner of Trust" poate fi afişat pe domeniul (situl) pentru care a fost emis certificatul SSL, ridicand increderea utilizatorilor dvs. "Corner of Trust" ofera informaţii in timp real despre identitatea organizaţiei pentru care a fost emis certificatul.

EV SSL este compatibil cu 99,3% din browsere. Utilizarea unui certificat Comodo EV SSL asigură utilizatorii dvs. ca vor avea parte de cel mai inalt nivel de criptare posibil şi că informaţiile transmise către situl dvs. vor rămane confidenţiale.

Prin "green bar" (colorarea barei de adrese web in verde) oferă un plus de siguranţă şi incredere vizitatorilor sitului dvs. reducand şi posibilitatea unei tentative de phishing.

Validarea se face la nivel extins. Livrarea certificatului se face după finalizarea procedurii de verificare de catre Geotrust a documentelor trimise de solicitant.

Comodo EV SSL poate fi emis din nou ori de cate ori este nevoie, gratuit (ex. in cazul unor modificări la nivelul serverului pe care este instalat).

 

 Certificat SSL Preţ / 1 an Preţ / 2 ani Preţ / 3 ani
 EV SSL 140 euro 260 euro -
 **Preţurile nu includ TVA. Plata se face in lei, la cursul euro BNR.
Comandă acum !!!

 

De ce un certificat SSL ?

Securitate: Scopul unui certificat SSL este de a cripta conexiunea dintre utilizator (browser) si server astfel incat informatiile transferate intre browser si server sa nu poata fi interceptate.

Identificare: Un alt doilea scop este identificarea domeniului sau a organizatiei care sustine un anumit domeniu astfel incat utilizatorul care acceseaza situl respectiv sa fie sigur ca nu a fost deviat catre o locatie nedorita (un alt domeniu web), posibil cu intentii negative. Browserele verifica automat daca certificatele sunt semnate de o autoritate recunoscuta de certificare.

 

Ce inseamna validare la nivel de domeniu ?

In cazul validarii la nivel de domeniu se verifica daca cel care solicita certificatul este intradevar proprietarul domeniului. Un astfel de certificat SSL prezinta un nivel de criptare foarte buna, dar un nivel de incredere mai scazut din partea utilizatorilor.

Ce inseamna validare la nivel de organizatie ?

Validarea la nivel de organizatie este un proces complex care implica un schimb de documente prin care se atesta existenta organizatiei respective, datele de identificare ale acesteia si alte date de contact (ex. adresa).

Certificatele validate la nivel de organizatie ofera un nivel de incredere mai ridicat, prin faptul ca utilizatorul are acces la mai multe informatii (verificate) legate de organizatia careia ii apartine domeniul. Un astfel de certificat SSL ofera garantii mai mari si este recomandat siturilor de comert electronic.

Ce inseamna validare extinsa ?

Certificatele emisa prin validare extinsa vor colora bara de adrese a browserului in verde, oferind un nivel de incredere ridicat utilizatorului. La cresterea nivelului de incredere contribuie si procesul complex de validare a organizatiei.

Aceste tip de certificate elimina aproape total posibilitatea fraudelor de tip phishing.

 

Ce este un "site seal" ?

Un "site seal" (sigiliu) este o imagine statica sau dinamica afisata pe siturile securizate prin certificate SSL care anunta vizitatorii ca se afla pe un site securizat, de incredere si pe care pot desfasura tranzactii in siguranta.